Bergensgruppen inviterer til julestemning med teaterstykket "Askepott" og spising på venezia i Fyllingsdalen lørdag den 21 desember kl 11.30

Bergensgruppen slår til med julekos på Fyllingdalen teater for å se "Askepott" etterfulgt av noe godt å spise på Venezia

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag den 21 desember kl 11.30 drar vi til Fyllingsdalen teater for å se juleforestillingen "Askepott". Etter dette bærer det videre til Venezia hvor vi skal hygge oss sammen med noe god mat og drikke:).

Stykket "Askepott" handler om Ella – en foreldreløs jente som behandles svært dårlig av sin stemor og sine stesøstre. Men Ella lar seg ikke knekke, hun vil redde godset hun har arvet av foreldrene sine fra stemorens griske grep! Bli med på et utrolig eventyr, der vi blant annet får oppleve en sjarmerende prins, en klok konge, en hjelpsom musevenn, forsvunnede sko, et fantastisk ball, og massevis av magi og trylleri! Møt en knalltøff Askepott, som slåss med sverd og kårde for det hun tror på! 

Vi kommer til å holde på til ca kl 16.00.

Ta med: Drikkeflaske og godt humør!

Om du har noen allergier skriv det gjerne i kommentarfeltet her inne, så ordner vi det.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.30 inne på Fyllingsdalen teater. Lederne står der inne å tar dere imot. Her hilser vi på hverandre og så går vi samlet inn. Parkeringen er like ved teateret og om du kommer med buss er det gode bussforbindelser fra sentrum bla. linje 18 og 4 stopper like ved.

Foreslått deltakerpris: Kr 40 pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 "Teater og Venezia"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Vipps er foretrukket å bruke, men har du ikke det kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag den 19.12 på kvelden.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana og Linda

IOGTs Enestående familier i Bergen

Informasjon

Dato

21. des 2019

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg

Telefonnummer: 93284784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Folke bernadottesvei 21

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 16. desember
23:40
Slutt: 19. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding