Bergensgruppen inviterer til Hyttetur til Gol for ungdomsfamilier 3-5.mars

Da er det tid for en liten hyttetur igjen! Denne gang går turen til Gol.

Vi ønsker å ta med familier vi har møtt tidligere til overnattingsturer :)

Aktiviteten passer for familier med barn over 13 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 3.mars drar vi med toget fra Bergen til Gol. Det blir 2 tidspunkt for reise.  Vi har leid bil i Gol, så vi blir kjørt til hytten. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent, spille litt spill, spise god mat, og vi skal selvfølgelig i skibakken. :)

Retur blir søndag 5.mars. 

Program kommer i egen mail til de påmeldte

Ta med deg: 

  • Varme klær
  • Skiutstyr om dere har
  • Sengetøy og håndklær

Lederne tar med: Mat til hele helgen, samt noe godt til alle sammen på lørdag.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: På togstasjonen inne i gangen. Første toget kl 13.35, og andre toget går kl 15.41 Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går ombord i toget.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

3. mars - 5. mars 2023

Klokkeslett

13:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer_ 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 20. januar
10:12
Slutt: 15. februar
10:12

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding