Bergensgruppen inviterer til hyttekos på Kvamshaug 18. - 20. oktober

Bergensgruppen inviterer til hyttekos på IOGT hytten på Kvamshaug, helgen 18. - 20. oktober.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for barn og ungdom i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 18.oktober drar vi til IOGT hytten på Kvamshaug, hvor vi skal tilbringe helgen sammen i lystig lag med ulike kjekke aktiviteter. Det vil være duket for varm mat (risgrøt) på fredag, baking og taco-kos på lørdag, samt andre gøye aktiviteter. Lederene vil være på hytten fra kl 18.15. 

Ta med: Det er dyner og puter der, så dere trenger å ta med eget sengetøy (eller sovepose), håndklær og godt humør!

Lørdagskos: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå å ta med for mye snop. Vi vil stå for lørdagssnop til alle. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. Dette ber vi om at det er forståelse for, da vi er mange familier med, og vi ønsker at det skal være en hyggelig opplevelse for alle. Vi setter pris på om alle kan bidra med en hjelpende hånd i forbindelse med måltidene. Alle må også rydde og vaske etter seg før avreise. 

Vennligst informer i kommentarfeltet når du melder din interesse om det er noen allergier å ta hensyn til.

Oppmøte: Kl 18.30 på hytten. 

Har du ikke bil, går det busser fra Bergen bystasjon: Det går buss fra perrong O kl.17.25 med ankomst Kvamshaug kl.18.26, eller kl.19.25 med ankomst kl.20.30.  Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr barn, og kr 100,- per voksen. Maks kr 200,- per familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS. Dette kommer det mer opplysninger om ved oppmøte. Vi vil gå igjennom regler og annen informasjon på kvelden når alle har kommet.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig kvelden 15. oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana og Linda

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

18. okt - 20. okt 2019

Klokkeslett

18:30 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana

Telefonnummer: 932 84 784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Kvamshaug

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: fra 50,-

Start: 3. oktober
14:00
Slutt: 15. oktober
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding