Bergensgruppen inviterer til høstferie i egen by for ungdomsfamilier 11-13 oktober

Bergensgruppen inviterer foreldre med ungdom til fine dager 11.-13. oktober

Aldersgrense fra 13 år, og de med barn fra 15 år blir prioritert ved høy interesse. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi inviterer til sosiale dager i Bergen, med mange gøye og spennende opplevelser. Vi møter en ungdomsgruppe fra Enestående familier Steinkjer, som vi skal være sammen med under oppholdet. 

Vi skal vi bo på Magic hotell Kløverhuset i sentrum. Vi har leid leiligheter for selvhushold. Hver familie får eget soverom. Magic Hotels I Magic Apartments Kløverhuset

Alle måltid blir kjøpt inn av lederne. Vi kommer til å spise ute 1 gang per dag. De andre måltidene ordner vi på hotellet. 

Foreløpige planen er:

Tirsdag 11. oktober

Vi tenker å utforske Bergen med litt byvandring og en tur til Fløien for de som ønsker å være med på det. Om Skomakerstuen er åpen går vi også bortom den. ca 10 min å gå fra øvre platået til Fløybanen. Skomakerstuen, selve bygget, er et resultat av en nasjonal arkitektkonkurranse, der arkitektfirmaet SAAHA AS vant. Både med sin utforming, materialbruk og uttrykk passer bygget fint inn i omgivelsene.

Så kommer vi til å spise burgere på Inside Rock cafè i sentrum. Inside Live & Rock Café - NO — Insidegruppen Meny sendes ut til alle påmeldte slik at de får velge sin burger. 

Kveldsmat på hotellet.

Onsdag 12.oktober

Vi skal delta på Fangene på Fortet. Her spiser vi matpakke smurt fra hotellet.

Middag spiser vi på Pasta sentral i sentrum.

Det blir satt av litt fri tid om det er noe spesielt dere vil se i byen. Det er mulig å bli med på rebus, noe som er veldig populært. Ellers er dere velkomne til å henge med lederne. 

Torsdag 13.oktober

Etter frokost tar vi buss til Ulriken, og går opp på fjellet. Det blir en fin gåtur, på antatt ca 45 minutter. På toppen er det en restaurant hvor vi spiser sandwich eller fiskesuppe (valgfritt). Det går en zip line fra toppen og ned til byen som vi ønsker å delta på om vi blir nok påmeldte (de har en minste sats). Derfor blir det valgfritt om man vil ta banen eller zip linen ned fra UlrikenUlriken Zip Line (ulriken643.no) Om noen har helseutfordringer og ikke klarer å gå opp, kan vi bestille bane opp også. Skriv dette ved påmelding. 

Ta med deg: 

  • ryggsekk med vannflasker, matboks, eventuelt termos og plaster.
  • tursko, og klær etter vær (regnjakke?)
  • ekstra sko (gjerne støvler - det er tross alt Bergen vi skal til så vi må anta å bli våte)
  • paraply
  • toalettsaker

Lederne sørger for mat

OBS! Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 ved den blå steinen. (Tiden kan endres).  Aktivitetslederne har røde sekker/rød lue/rød paraply og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

11. okt - 13. okt 2022

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Den blå steinen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 5. september
14:57
Slutt: 27. september
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding