Bergensgruppen inviterer til helgetur til Mikkelparken

Bergensgruppen reiser til Mikkelparken i Hardanger!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bergensgruppen inviterer til en koselig helg i Mikkelparken

Helgen 7 til 9 September tar vi turen innover til vakre Hardanger hvor vi skal ha en helg med Mikkel og hans venner i Mikkelparken.
Vi skal bo på Mikkelparken ferietun som ligger like ved parken.

Vi skal bo i hytter, og for å kunne være med på denne turen må du kunne dele en hytte med andre familier, det er avskilte soverom.

Ta med til deg og din familie:

Klær etter vær. Sengetøy og håndklær. Sengetøy kan leies der, men dette må man betale selv.

Mat: Ta med frokost til lørdag og søndag, og evt nok til litt lunch disse dagene.
Eget snacks kan man gjerne ta med, men vi oppfordrer til å begrense dette, da ikke alle har mulighet til å ha dette med seg.

Vi skal ha felles måltid i parken begge dagene. Fredag og lørdag kveld blir det felles kveldsmat. Husk å gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding ved eventuelle allergier.

Vi minner om at alle våre arrangement er helt rusfrie.

Mer nøyaktig informasjon vil vi komme med når vi har fordelt plassene.

Oppmøteplass:  Kl 20.00 på fredagen sjekker vi inn på Mikkelparken ferietun.

Man må selv komme seg til og fra Kinsarvik. Har du bil og har plass til noen ekstra, gi oss beskjed i kommentarfeltet. Trenger du skyss, så kan vi prøve å få koordinert dette om noen har plass i sin private bil, vi oppfordrer da til at man spleiser på drivstoff og bompenger.

Påmelding starter 8 august kl 21.00. Frist for påmelding 22 august kl 18.00.
Vi fordeler plassene i løpet av uke 34.

 

Vi gleder oss masse til en koselig helg i godt selskap! :)

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 200,- pr voksen og 100,- pr barn. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi tar gjerne imot deltakeravgift på vipps! :) 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Randi og Diana

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

7. sep - 9. sep 2018

Klokkeslett

20:00 - 22:04

Kontakt aktivitetsansvarlig

Randi

Telefonnummer 47636810

E- post Bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Kinsarvikvegen 64 5780 Kinsarvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr per barn og 200 kr per voksen

Start: 8. august
21:00
Slutt: 22. august
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding