Bergensgruppen inviterer til helgetur Fredag 3 Juli til Nautnes i Øygarden

Nautnes Fiskevær en perle i Øygarden

Bergensgruppen inviterer til helgetur til Nautnes i en perle av Øygarden Fredag den 3 juli til Søndag den 5 juli.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Det blir muligheter for ut i båt, fisking og bading :) Det blir også diverse spill aktiviteter for dem som ønsker det :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag den 3 juli til Søndag 5 juli drar vi til Øygarden nærmere bestemt Nautnes Fiskevær, som ligger ca 50 min kjøretur fra Bergen sentrum. Her blir det kjekke aktiviteter for en hver, og vi kan også friste med båttur fisking og bading.

Nautnes Fiskevær er det fine leiligheter i ulike størrelser ved havkanten i Øygarden. Her kan vi oppleve sommer og sol, regn, storm og de mest fantastiske solnedganger <3. I leilighetene finnes det kjøkken med komfyr, stekeovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og bad med dusj og toalett. 

Det blir servert 3 måltider pr dag, og hvordan vi gjør dette i praksis vil dere få informasjon om når dere ankommer. Har du noen allergener, skriv det gjerne i kommentar feltet så fikser jeg noe. Er også fint om du bringer med noe egen mat selv.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Godt humør, drikkeflasker, eget sengetøy, badeklær og håndklær og klær etter været. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå butikk og kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Da hver av familiene kommer til så godt det lar seg gjøre å bo i egen leilighet, er det lov å ha med seg noe eget snacks så lenge det ikke blir tatt med ut av leiligheten. Det blir også kjøpt inn noe butikk innpakket snacks, som blir delt ut til alle <3.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 18.00 ved campingen på Nautnes. Finner du ikke fram, ring eller send meg en melding så kommer jeg deg i møte :). Da alle er kommet fram tar vi en kort presentasjonsrunde uten håndhilsing, også blir leilighetene fordelt pr familie. Jeg kommer også til å si litt om hvilke regler vi må forholde oss til, og hvilke kjekke ting vi skal finne på sammen denne helgen <3.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit da det også går buss til Øygarden fra busstasjonen :).

Foreslått deltakerpris: Kr 150- pr person, og maks 500 kr pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Helgetur i Øygarden :)

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig Søndag 28 juni på kvelden. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Diana

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier i Bergen

Informasjon

Dato

3. juli - 5. juli 2020

Klokkeslett

18:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana

Telefonnummer: 932 847 84

E- post : bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Nautnes fiskevær øygarden

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 6. juni
0:23
Slutt: 27. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding