Bergensgruppen inviterer til Gokart 8 juni-19

Bergensgruppen tester ut adrenalin og Gokart banen på straume -blir du med du også?

Litt fart`s glade må dere være for å bli med på denne turen ;)

Vi har valgt baner tilpasset 8-14 år og for 15 år til voksen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8 juni kl 13:45 drar vi til Sartor Storsenter. Vi deler oss opp i de to forskjellige aldersgruppene

Det blir litt oppfyll av energi etter aktiviteten ved å spise et felles måltid, for vi regner med sjåførene har brukt mye energi rundt svingene   :) 

Ta med: Godt humør eventuelt drikke om du trenger det i ventetiden.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13:45 i kystbygarasjen og inngangen til Bergen Gokartsenter. Lederne er lette å få øye på med sin røde ryggsekk. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk.

Det er gode bussforbindelser til Sartor Storsenter fra sentrum.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 6 juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Maria og Nina

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

8. juni 2019

Klokkeslett

13:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Maria og Nina

Tlf: 95172112

Mail: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergen gokart senter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. juni
13:07
Slutt: 5. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding