Bergensgruppen inviterer til glassblåsing på Hop

Bergensgruppen gjør det igjen, kom å bli med på glassblåsing!

Dette vil bli en opplevelse av de sjeldne.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 23 februar kl 14:45 prøver vi oss igjen på glassblåsing på Hop. Her skal vi hygge oss sammen og lage hvert vårt kreative glass . Det blir også noe lett å tygge på til fellesskapet. Husk å si i fra om det er noe vi må ta hensyn til ang mat 

Ta med egen drikke.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14:45 med parkeringen hvor man går inn til Trollhaugen. her er det plass til noen få biler eller man har muligheten til å parkere i bunnen av bakken, og gå opp til møtestedet, rundt 300 meter. Der står lederene å tar imot deg med en rød ballong med teksten " Enestående familier". Her hilser vi på hverandre og så går vi sammen til der glassblåsingen skal foregå.

Har du ikke bil  går det busser opp til trollhaugen, og bybanen går også til stoppet før Nesttun terminal, med noe lengre å gå.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Maria

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

23. feb 2019

Klokkeslett

15:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina og Maria

Tlf: 95172112

E- post: Bergen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Øvre Hopsnesvegen 2, 5232 Paradis

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. februar
11:41
Slutt: 22. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding