Bergensgruppen inviterer til glassblåsing på Hop

Bergensgruppen gjør noe de aldri har gjort før kom å bli med!

Dette vil bli en opplevelse av de sjeldne.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9 februar kl 13 prøver vi oss denne gang på glassblåsing på Hop. Her skal vi hygge oss sammen og lage hvert vårt kreative glass . Det blir også noe lett å tygge på til fellesskapet.

Ta gjerne med egen drikke.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.45 med parkeringen hvor man går inn til trollhaugen. Her er det plass til noen få biler eller man har muligheten til å parkere i bunnen av bakken, og gå opp til møtested rundt 300 meter Der står lederne å tar imot deg med en rød ballong "Er du enestående?"  Her hilser vi på hverandre og går sammen til der glassblåsingen skal foregå.

Har du ikke bil går det busser og bybanen går også til stoppet før Nesttun terminal, med noe lengre å gå.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Diana og Randi

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

9. feb 2019

Klokkeslett

12:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana

Telefonnummer: 93284784

e- post adr: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Øvre Hopsnesvegen 2, 5232 Paradis

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 2. februar
18:00
Slutt: 7. februar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding