Bergensgruppen inviterer til førjulsdag på Gamle Bergen Museum

Bli med til Gamle Bergen første søndag i advent!  

Skuespillere forteller om jul og juleforberedelser i gamle dager, her er verksted og aktiviteter. Arrangementet avsluttes med fakkeltog, juletregang og allsang. Åpne hus og aktiviteter.

Velkommen til nostalgisk og koselig førjulsstemning for store og små!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28.november klokken 13.45  møtes vi utenfor hovedinngangen til Gamle Bergen. Der går vi samlet inn på museet. Vi samles klokken 15.30 for en felles matbit, før vi går i fakkeltog og synger sanger rundt juletreet. 

Vi anbefaler offentlig transport da det er få parkeringsmuligheter ved Gamle Bergen Museum. Gratis parkering ved Saltimport (innkjøring Maaseskjæret) under arrangementet.

Aktiviteten er ferdig ca klokken 17.00

Ta med deg:

-Klær etter vær (vi skal være lenge ute).

-Godt humør

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 13.45 ved hovedinngang til Gamle Bergen Museum. Leder vil være lett å få øye på med rød sekk og/ eller rød paraply. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn på museet.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

28. nov 2021

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Unni

Telefonnummer :95330821

E- post : bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamle Bergen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 21. november
21:00
Slutt: 24. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding