Bergensgruppen inviterer til Fangene på fortet og Pizza, torsdag 5.mars

Har dere lyst til å forsøke noe nytt og spennende? Bergensgruppen inviterer til Fangene på fortet, torsdag 5.mars kl 16.45

Denne aktiviteten passer for de litt større barna. Vi vil her forsøke å få grupper med barn i noenlunde samme alder. 

Nye og 'gamle' familier er hjertelig velkomne :)

Dette er en flott anledning til å bli kjent med flere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 5.mars kl 16.45 skal vi ha det gøy på Fangene på fortet. 

Fangene på Fortet har flere ulike celler med forskjellig grader av fysisk utfordring eller utfordring for hjernen; balltalent, balanse, beregning, hukommelse, logikk, styrke, matte kunnskaper eller hukommelse.

Alle rom krever laginnsats og laget ditt blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig dere løser oppgavene cellen har å by på. Så her er altså samarbeid viktig. 

Lettere klær anbefales, da man kan bli noe varm under aktivitetene. Det finnes låsbare oppbevaringssted til utlån, til ytterklær og evt skift. 

Vi spiser pizza sammen, og blir nærmere kjent med hverandre underveis :) Vennligst gi beskjed om det er noen allergier vi må ta hensyn til.

Ta med: Godt humør :) 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet, -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kiosk-handling. Da blir det likt for alle.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: torsd. 5.mars kl 16:30 møter vi opp ved inngangen til Fangene på fortet, Michael Krohnsgate 86. Det enkleste er å ta buss. 

Her kan man ta buss fra:

Bergen busstasjon: Buss nr 16 (Nipedalen) og nr 17(Gravdal) fra plattform B . Bussen går kl 16.19 og 16.24. Stoppet heter Gyldenpris N. Derifra er det ca 300 m å gå (4 min). 

Man kan også ta buss nr 10 kl. 16.16 fra Strømgaten. Da heter busstoppet Gyldenprisveien. Derifra er det 1 min å gå. 

Foreslått deltakerpris: 50.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjed-feltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser e-post kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så rettferdig som mulig 26. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en e-post umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda & Diana

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

5. mars 2020

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda

Tlf: 41070879

Mail: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Fangene på fortet bergen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 2. februar
17:30
Slutt: 26. februar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding