Bergensgruppen inviterer til Familiejulebord søndag 10.desember 14.30

Da er det snart tid for familiejulebord. 

Her er alle velkommen!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10.desember kl 14.30 møtes vi på Nye Scala på Landås

Ledere vil stå klar til å ønske velkommen ved inngangen :) 

Dere kan velge mellom ribbe, pinnekjøtt, eller grøt. Vær vennlig å skriv hva dere ønsker å spise ved påmelding. Etterpå vil det selvsagt bli dessert :)

Når alle er gode og mette tenker vi å ha Bingo. Det vil selvsagt bli premieutdeling

Og til slutt vil barna få en liten julegave før alle forhåpentligvis går fornøyd hjem igjen :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14.30 utenfor Ulriksdal bydelsenter. Dette er ved siden av Landåshallen (lett å finne på google maps o.l.). Vi har leid lokale "nye Scala". Det er enkelt å komme til med buss. Ta gjerne bussen til busstoppet som heter Langhaugen. Derifra er det rundt 6-7 minutter å gå. Gi leder en lyd om det blir noen problemer. Ellers finnes det begrenset gateparkering rundtom. Vi vil forsøke å henge opp ballonger, og det vil bli fakkellys om været tillater at det står, så det skal forhåpentligvis være lett å se når dere nærmer dere :)

Foreslått frivillig egenandel: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda, Unni, Christine og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

10. des 2023

Klokkeslett

14:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Landåsveien 31a

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 7. november
19:30
Slutt: 8. desember
13:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding