Bergensgruppen inviterer til familiejulebord lørdag 17.desember

Bergensgruppen ønsker å invitere til familiejulebord. Her blir det servert god middag i godt selskap. 

Nye og 'gamle' familier er hjertelig velkomne :)

Dette er en koselig og nydelig anledning til å bli kjent med flere, og aktiviteten passer for mennesker i "alle" aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi inviterer store og små enestående familier til dekket bord og deilig mat lørdag 17. desember. Her blir det servert noe for enhver smak. Pinnekjøtt, ribbe og grøt står på menyen, og selvfølgelig dessert :) Det vil også bli en liten overraskelse til barna :)

Ta med deg:

Vi håper at folk ønsker å bidra med noe mat eller dessert. Vi har leid lokale, og står for maten selv, så det hadde vært helt topp om noen ønsker å hjelpe til. (Vi kan handle inn ingredienser). Vennligst kontakt leder Linda for avtale rundt dette :) 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl 15.00 møter vi opp ved inngangen til Ulriksdalen bydelsenter på Landås. Vi skal være i lokalet som heter Nye Scala.  Ta gjerne bussen til busstoppet som heter Langhaugen. Derfra er det rundt 6-7 minutter å gå. Ulriksdalen bydelssenter er ved siden av Landåshallen. Gi leder en lyd om det blir noen problemer ifbm. dette.

Det er begrenset parkering i gaten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

17. des 2022

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Landåsveien 31

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 4. oktober
13:00
Slutt: 7. desember
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding