Bergensgruppen inviterer til Escape room Bryggen fredag 9 oktober

Løs gåtene. Kom deg ut. Opplev Bryggen fra innsiden. Vi utfordrer dere til å klare det ila bare 60 minutter, ved å bruke logikk, kreativ tenking og en solid dose lagarbeid. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er over 10 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 9 oktober klokken 15.30 drar vi til Escape bryggen. Vi holder på i ca 1 time, og så går vi og spiser deilig mat på Casa Del Toro.

Vennligst gi beskjed om det er noen allergier vi må ta hensyn til.

I disse tider er det superviktig at de som har forkjølelsesymptomer, eller andre symptomer som kan minne om Corona, har vært i nærheten av en med påvist Corona osv. gir beskjed til lederen. Vi må dessverre være skikkelig strenge på dette. Men, det vil alltid være en ny mulighet for å være med på en annen aktivitet senere :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl.15.30 utenfor Escape Bryggen. Der vil lederen være synlig i gul vest og/eller rød sekk.

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Escape 9 oktober.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 6.oktober. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen Linda og Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

9. okt 2020

Klokkeslett

15:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda 

Telefonnummer: 41070879

E- post bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Escape bryggen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 27. september
16:46
Slutt: 6. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding