Bergensgruppen inviterer til Escape Bryggen14 oktober

Escape Bryggen er en escape game som befinner seg i selveste hjertet av Bergen, i historiske Bryggen. Escape room tilbyr et morsomt og utfordrende spill for 2-5 spillere. Målet er enkelt - kom dere ut fra det låste rommet innen 60 minutter, ved hjelp av logikk, resonnement, kreativitet og lagarbeid.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 14 oktober kl 17.00 møtes vi utenfor julehuset på bryggen. Leder vil være synlig med rød t-skjorte og eller rød sekk. Deretter går vi sammen til Escape Bryggen. Der vil vi få tildelt 2 forskjellige rom som vi må løse sammen i løpet av 60 minutter. Her må det brukes logikk, kreativitet og et godt lagarbeid for å løse oppgavene:)

Etter at vi er ferdig her går vi sammen til resutauranten Casa Del Toro. Der møter vi den andre gruppen som er på Escape Hunt med leder Linda.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte:  Klokken 17.00 utenfor julehuset på bryggen. Leder vil være synlig med rød t-skjorte og eller rød sekk.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Escape Bryggen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen.

Informasjon

Dato

14. okt 2021

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Unni

Telefonnummer: 95330821

E- post:  bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Escape bryggen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. oktober
12:00
Slutt: 10. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding