Bergensgruppen inviterer til en hyggelig sammenkomst hos Åsane Bowlingsenter lørdag. 16.juni

Bergensgruppen drar til Bergen bowling og eventsenter kommende lørdag hvor vi vil bowle & spise pizza :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. juni drar vi til bowlingsenteret i Åsane.

Oppmøteplass: Vi møtes utenfor bowlingsenteret kl. 17:20. Adressen er Åsamyrane 86, 5116 Ulset.

Vi har hevet oss rundt og inviterer til en koselig ettermiddag hvor vil bowle 2. runder og spise pizza sammen. Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge aktiviteten vil vare, men vi ser for oss ca. to og en halv time.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Michelle, Randi & Diana

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

16. juni 2018

Klokkeslett

17:20 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Michelle, Randi & Diana

Tlf: 479 77 401

bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Åsamyrane 86 5116 Ulset

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 13. juni
18:20
Slutt: 15. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding