Bergensgruppen inviterer til en helg i Sogndal 5-7 november

Da er det endelig tid for en helgetur igjen. Det er alltid så koselig! Her blir det mulighet for å gå turer, klatring, "natt"rebus, spill, baking m.m.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men passer for familier med barn fra 6+

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 5 november reiser vi altså til Timblalodgen som ligger i Sogndal. Her vil vi tilbringe en helg sammen i en luseriøs villa som har plass til mange familier :) 

Her tenker vi å skape gode minner sammen! Det blir lagt opp til turer ute, spillkveld sammen, klatring, og kanskje vi kan få til en tur på isbre. Det blir lagt opp til noen timer med baking. Det er fint å sykle i området, så om dere har sykkel kan dette taes med. Og så blir det selvsagt filmkveld med lørdagsgodt! :)

Det blir servert pizza fra pizzabakeren første kvelden. Lørdag blir det Taco til middag. Denne turen inkluderer alle måltider som frokost, lunsj, middag og kvelds :) Vi står for lørdagsgodt og brus, så dette trenger dere ikke å ta med. Vi er veldig opptatt av at det skal bli likt for alle, slik at det ikke skapes en dårlig stemning for andre som gjerne ikke har så mye.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Gode klær for været
  • Godt humør!

Lederne tar med: Alle måltider inkl. lørdagsgodt og drikke, diverse spill

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.00 på Circle K bed Åsane terminal . Der vil dere møte leder Unni. Hun vil være synlig med rød sekk/paraply. Sammen kjører dere til Sogndal. Om det er noen som ikke har bil, men har lyst til å være med, kan dere skrive til oss, så skal vi forsøke å finne en løsning på dette :)

Leder Linda reiser opp litt tidligere på fredag for å gjøre klart og ønsker dere velkommen :)

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 Sogndal

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

5. nov - 7. nov 2021

Klokkeslett

17:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Timblalodgen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 11. oktober
6:57
Slutt: 30. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding