Bergensgruppen inviterer til burger på Egon og kinoaktivitet

Bergensgruppen inviterer til burger på Egon og filmen Hotell Transylvania 3 på kino 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12 august møtes vi på Egon på Sartor.Her skal vi kose oss med god mat i hyggelig selskap, før vi sammen går bort til kinoen og ser filmen Hotell Transylvania 3. Filmen begynner kl 15 og har aldersgrense 6år.

Vi bestiller «Egonburger» til de voksne og barneburger til barna. Dersom du har noen allergier vi må ta hensyn til, vennligst skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Det blir popcorn og brus til barna.

Dette er en todelt aktivitet, og man må delta på begge.

Påmeldingsfrist torsdag 9 august klokken  21.00 

Plassene fordeles på fredag.

Oppmøteplass: Kl. 13.00 på Egon Sartor.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi tar gjerne i mot betaling på Vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Randi og Diana fra Bergensgruppen IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

12. aug 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Diana 

93284784

bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 5. august
18:20
Slutt: 9. august
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding