Bergensgruppen inviterer til Brødrene Løvehjerte og pizza på Venezia

Bergensgruppen tar turen til Venezia i Fyllingsdalen og deretter Fyllingsdalen teater for å se Astrid Lindgrens fantastiske fortelling om brødrene Kavring og Jonatan Løvehjerte. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 7. oktober møtes vi kl. 13.00 på Venezia på Spectrum i Fyllingsdalen.  Der skal vi spise pizza og kose oss sammen. Etter pizzaen går vi bort til teateret og ser forestillingen om Brødrene Løvehjerte. Anbefalt aldersgrense er fra 6år.

Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet når du melder deg på ved eventuelle allergier.  

Kiosk: Alle får popcorn og brus. I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 13 på Venezia. Adresse: Folke Bernadottes vei 44, 5147 Fyllingsdalen

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Leveres i en konvolutt med navnet ditt til leder ved fremmøte. Vi tar gjerne imot betaling på Vipps. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Diana og Randi

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

7. okt 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Diana 

Telefonnummer 93284784

E- post bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr

Start: 27. september
21:00
Slutt: 4. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding