Bergensgruppen inviterer til Bowling i Åsane, den 17 februar, 2019

Bergensgruppen skal på bowling - blir du med du også?

Alle er like velkommen 

Aktiviteten passer best for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17. februar drar vi til Åsane Bowling & eventsenter. Vi skal hygge oss sammen og lære litt om bowling, kjegler og hvordan å best få dem alle ned ;) 

Vi avslutter en omgang med bowling-turnering med felles pizza og brus der vi sitter samlet å spiser :)

Ta med: Om du vet at du eller barnet blir lett tørst eller litt sulten, kan det være greit å ta med litt drikke og/eller kjeks.. ellers så blir det mat og drikke for heltene etter at vi har bowlet :) 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15:00 ved Åsane Bowling & aktivitetsenter. Lederne er lette å få øye på med sin røde ballong med teksten "enestående familier" på. Her hilser vi på hverandre og så finner vi bowling sko(inkludert i prisen) og fordeler oss på tildelte baner, med 6 spillere på hver bane.

Åsane bowling og eventsenter ligger ganske nær Åsane bussterminal(rett over på andre siden av motorveien). Så om du tar buss til arrangementet, så det går fint å gå fra stasjonen til bowlingsenteret. Da går du ned i undergrunnen mot senteret men videre over broen som går over motorveien, og ved rundkjøringen på andre siden går du mot høyre, du vil se Roalds kro og den veien skal du gå rett ned til du kommer til bowlingen :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Diana

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

17. feb 2019

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina og Diana

Tlf: 95172112

mail: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

åsane bowling & eventsenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. februar
21:00
Slutt: 15. februar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding