Bergensgruppen inviterer til bading på Gamlehaugen søndag. 3. juni

Bergensgruppen bader i nydelig syden temperatur og vi tar turen til  idylliske gamlehaugen hvor vi vil bade, spise is og bli bedre kjent :)

Søndag 3. juni drar vi til Gamlehaugen badeplass hvor vi vil bade og hygge oss sammen. Det er dessverre forbud mot grilling i byen for øyeblikket, så denne gangen stiller vi med is og drikke :)

Det er meldt strålende vær denne dagen også, så ta med solbrillene og bli med på hyggelig samvær i parken.

Ta gjerne med: et teppe å sitte på, badetøy etc.

Oppmøteplass: Kl 13.30 ved huset på Gamlehaugen ( lokalt kjent som Troldhaugen) . Så går vi samlet ned til badeplassen  som er rett nedenfor. Adresse er Gamlehaugveien 10, 5231 Paradis.

Dette arrangemet er gratis og påmelding er åpen.

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen bergenslederne

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

3. juni 2018

Klokkeslett

13:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tlf. 479 77 401

E- post bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamlehaugveien 10, 5231 Paradis

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 30. mai
8:45
Slutt: 2. juni
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding