Bergensgruppen inviterer til å teste ut den nye trampolineparken i Åsane

Bergensgruppen inviterer til hopp og sprett i Flipzone trampolinepark i Åsane

Aktiviteten passer for litt større barn fra 7 år og oppover, så disse vil først bli prioritert :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 25 august kl 17.30 braker det løs i den nye trampoline parken i Åsane.
Her blir det servert burger til barna og pizza til de voksne. Har du eller dine allergi vi må ta hensyn til, vennligst gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding.

Trampolineparken inneholder en gigantisk foam pit, Ninja Warrior løyper, Total Wipeout, Air Bag, slengdisse, olympiske trampoliner, et enormt område med trampoliner på gulv og vegger og en rekke andre farstfylte elementer. 

På denne aktiviteten er det bare barna som hopper mens de voksne holder et øye med barna fra kafèen i andre etg, hvor man kan se utover parken.

Oppmøteplass kl 17.30 utenfor inngangsdøren til Flipzone.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr barn og 20 kr,- pr voksen som betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi tar gjerne imot betaling på Vipps ;)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Diana og Randi

IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

25. aug 2018

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Randi

Telefonnummer 47636810

E- post bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. august
20:00
Slutt: 22. august
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding