Bergensgruppen inviterer familier fra hele norge til online Kahoot! torsdag 22.april kl 17.30

Bergensgruppen fortsetter suksessen med online aktiviteter. Vi inviterer derfor Enestående familier fra hele Norge til Kahoot :)

Aktiviteten passer best for familier med barn fra 8-9 år og oppover, da en skal ha litt lesehastighet for å velge rett svar underveis, men ellers ingen hinder for mindre deltagere som er på lag med de voksne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 22.april kl 17.30 blir det online Kahoot! Om det blir mange påmeldte, blir det muligens flere runder slik at flere familier kan få muligheten til å bli med. Vi starter opp første runde kl 17.30. Runde nr 2 blir evt. kl 18.15 :) Vi holder på i ca 40 min. Si fra om det er et tidspunkt som passer bedre enn det andre.

Her blir det mange forskjellige spørsmål i mange forskjellige kategorier :) og det gjelder å svare raskest!

Vi bruker programmet Zoom, som kan lastes ned på pc, mac, iphone, android osv. Her kan dere bruke bare telefonen, da spørsmål og alternativene kommer frem på denne. Så for de som har vært med tidligere er det ikke behov for å ha en ekstra skjerm til dette :) 

Alle i husstanden kan ha egen mobil om de vil. Mer informasjon kommer i epost til de som får plass :)

Det blir en kahoot med lette og vanskelige spørsmål, så det blir noe for enhver :)

Det blir kåret 3 vinneren, altså første, andre og tredjeplass på vår Kahoot, og disse vil få en premie.

Fotografering: Det vil ikke være tillatt å ta bilder/screenshot/video av denne aktiviteten.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 21.april. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

22. april 2021

Klokkeslett

17:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Norge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 19. april
19:48
Slutt: 21. april
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding