Bergensgruppen inviterer denne gang til dobbel morro, først skøyting så minigolf

Bergensgruppen slår til igjen! Det nærmer seg påske så denne gangen blir det to aktiviteter etter hverandre, og dobbel morro!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 7 april kl 13.00 drar vi til iskanten hvor vi skal skøyte sammen i festlig lag. Etter dette altså kl 15.30 tar vi oss en matbit på minigolfen/bowlingen som ligger like ved, hvor hamburger og pomme frithes står på menyen. Der etter tar vi oss en runde med minigolf, hvor det viktigste er ikke å vinne men å delta :)

Vi holder på til ca kl 17.

Ved eventuelle allergener må det opplyses om når du melder deg og dine på.

Ta med: Skøyter og hjelm (de som har) og evt egen drikke under skøytingen. Det er påbudt med hjelm for de under 13 år, så vet dere det :) og arrangementet passer for de fra 6 år og oppover.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.00 inne ved resepsjonen på iskanten som ligger på vestkanten. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person som betales til leder ved oppmøte, Du kan gjerne vipse på forhånd eller ved oppmøte til tlf nr : 93284784. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig Fredag 5 april på kvelden.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere :)

Vennlig hilsen frivillig ledere Diana og Maria

IOGTs Enestående familier i Bergen

Informasjon

Dato

7. april 2019

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana Berg

Telefonnummer: 93284784

E- post : bergen@enestaaende familier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 3. april
23:30
Slutt: 5. april
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding