Bergensgruppen inviterer de minste til klarteparken Høyt og lavt søndag 24.mai

Vi inviterer nå de mindre barna til lek og morro i klatreparken "Høyt og lavt".

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vi prioriterer de under 12 år denne gang :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 24.mai kl 14.00 møtes vi på parkeringsplassen til Høyt og lavt

Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:
Orange: over 80 cm
Grønn: over 110 cm
Rød/blå: over 140 cm
Svart: over 160 cm. 

Barn under 6 år må ha følge av en veiledende voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha følge av en veiledende voksen i blå, rød og svart løype. 

Mer info om løypene kan man lese om her: https://www.hoytlavt.no/bergen/klatrepark/klatreloypene

Vi kan være der i 3 timer, men de som vil gi seg før kan selvsagt det.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, egen matpakke, hansker til klatringen, egen hjelm om du ønsker det. De har også hjelmer der om du heller vil låne.  Og sist men ikke minst, godt humør! :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 14.00 på Høyt og lavt sin parkeringsplass. Lederne er lette å få øye på med sin røde sekk og gule vest. Buss nr. 600 Os/Halhjem går fra busstasjonen. Stoppet ved klatreparken heter "Kirkebirkeland". Det ligger rett før toppen av Vallaheiane på Nesttun siden. Med bil fra sentrum følger du E 39 mot Os.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 klartrepark for de minste

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fredag 22. mai. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda & Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

24. mai 2020

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post : bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Osvegen 141, 5227 Nesttun

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 15. mai
15:40
Slutt: 22. mai
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding