Bergensgruppen er i det aktive hjørnet og gjør det igjen, denne gangen med fartsfylt gokart! Etterpå spiser vi burger på Egon på Sartor.

Gokart Straume Kystbygarasjen

Bergensgruppen er i det aktive hjørnet og gjør det igjen, denne gangen med fartsfylt gokart! Etterpå spiser vi burger på Egon på Sartor.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er fra 8 år og oppover, da det skal kjøres junior og voksenheat.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi hiver oss rundt igjen og denne gangen går turen til Sartor Kystgarasjen. Der skal vi skal kjøre gokart på kommende fredag, med oppmøte kl. 15.00 ved Big Bite på Sartor senter. Her holder vi på til litt over kl. 17.00, hvor vi etterpå skal besøke Egon og kose oss sammen med en burger. Vi vil ca være ferdige der til kl.18.30. Fint om deg og dine kan registrere dere via denne lenken før dere kommer, så sparer vi tid. https://web.racefacer.com/kiosk/gokartbergen?booking=276df248-9efe-49f7-8797-2f63dc3971dd

På denne aktiviteten er det tenkt at både barn/ ungdom og forelder får kjøre. Dersom det ikke passer for forelderen, er det fint om dere kan sende meg en melding så snart som mulig om dette. Dette bli kjekt :-D

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: fartsfantomet i deg :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 15.00 ved Big Bite på Sartor senter, hvor vi derfra går samlet med nødvendig avstand ned til gokarten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr. person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8015 Gokart Sartor med burger"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig i morgen kveld (torsdag 22.07).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Diana

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier i Bergen

Informasjon

Dato

23. juli 2021

Klokkeslett

15:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Diana

Telefonnummer: 932 84 784

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Sartorvegen 12

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr. pr. person

Start: 21. juli
21:42
Slutt: 22. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding