Bergensgruppen besøker Rush trampolinepark lørdag. 18. november

Vi har nå fordelt plasser til arrangementet, men det er fullt mulig at det er noen som avlyser av ulike grunner, slik at dere som i første omgang ikke har blitt tildelt plass, i utgangspunktet kan bli tilbudt plass i morgen.

Vi har hatt veldig stor pågang til dette arrangementet, slik at vi snart vil besøke Rush igjen og prøve å få med så mange som mulig :)

Ps, vi venter på nytt sim-kort fra vår teleoperatør, så det er dessverre ikke mulig å nå oss på tlf eller sms før neste uke. Vi er tilgjengelige på mail.

Det er viktig at dere leser informasjonen nedenfor nøye før dere melder dere på aktiviteten.

Bergensgruppen tar turen til den nye trampolineparken som nylig åpnet på Kokstad.

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Aktiviteten varer i en time. Barn under 10 år kan ikke være alene i parken uten foresatte tilstede. Alle som skal være med på aktiviteten på fylle ut en egenerklæringsskjema på forhånd. Det kan gjøres elektronisk på nettsiden deres og man trenger ikke å printe det ut.

Alle som er med på aktiviteten må ha på seg antiskli sokker. Det kan tas med, eller kjøpes hos Rush.

Link til egenerklæring: http://www.rushtrampolinepark.no/bergen/waiver 

Foreslått egenandel: 40 kr per person. Betales kontant ved oppmøte.

Oppmøtested: Rush Trampolinepark.Kokstadveien 23, Kokstad, Bergen.

Oppmøtetid: Vi møtes utenfor Rush kl. 14.10. Det er viktig at dere er presise, for vi må møte opp 15 min før vår session starter.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse i dag 15.11.17. Påmelding stenger fredag 17.11.17 kl .1700. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi sender ut mail fredag kveld 17.11.17 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrenset med plasser på dette arrangementet og billettene er forhåndsbetalt, så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindret i å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelisten få gleden av å få være med denne dagen. 
Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med.

Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelisten. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Michelle

Informasjon

Dato

18. nov 2017

Klokkeslett

14:10 - 15:20

Kontakt aktivitetsansvarlig

Michelle

tlf. 47977401

bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 15. november
9:10
Slutt: 17. november
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding