AVLYST! Bergensgruppen inviterer til Familiejulebord lørdag 18.desember

Velkommen til familiejulebord. Dette har vært en stor suksess, så vi ønsker å arrangere det igjen.

Her er alle velkommen!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18.desember kl 15.00 møtes vi på Nye Scala på Landås.

Ledere vil stå klar til å ønske velkommen ved inngangen. :) 

I år som i fjor har vi bestemt at vi bestiller via Catering. Dere kan velge mellom ribbe, pinnekjøtt, viltgryte eller grøt. Vær vennlig å skriv hva dere ønsker å spise ved påmelding. Etterpå vil det selvsagt bli dessert :)

Når alle er gode og mette tenker vi å ha Bingo, og kanskje en runde Gruble. Det vil selvsagt bli premieutdeling

Og til slutt vil barna få en liten julegave før alle forhåpentligvis går fornøyd hjem igjen :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.00 utenfor Ulriksdal bydelsenter. Dette er ved siden av Landåshallen (lett å finne på google maps o.l.). Vi har leid lokale "nye Scala". Det er enkelt å komme til med buss. Ta gjerne bussen til busstoppet som heter Langhaugen. Derifra er det rundt 6-7 minutter å gå. Gi leder en lyd om det blir noen problemer. Ellers finnes det begrenset gateparkering rundtom. Vi vil henge opp ballonger, og det vil bli fakkellys, så det skal være lett å se når dere nærmer dere :)

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8015 julebord

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda & Unni

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

18. des 2021

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Landåsveien 31a

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 26. november
11:55
Slutt: 10. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding