Avlyst! Bergensgruppen reiser til Voss 5.-7.august

Vi inviterer til en actionfylt helg på Voss med klatring og rafting. Her blir det også kos på campingplassen hvor vi kan slappe av 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 5.august reiser vi til Voss camping. De ligger i vakre naturomgivelserer ved Vangsvatnet på Voss. Kun 5 minutt å gå til Voss sentrum der du finn ulike aktivitetar og tilbod som Voss har å by på. Her setter vi opp telt, og blir deretter bedre kjent når vi disker opp til felles måltid. Lørdag og søndag blir det klatring/rafting fra kl 9.00. Den ene dagen vil en familie få gå i klatreparken og samme familie kan rafte den andre dagen og så omvendt. Dermed blir det mulighet for å få med seg all action.

Det vil også bli lagt opp til rafting for de som er 15+ som ønsker litt mer utfordringer i strykene lørdag ettermiddag - gi beskjed om dette slik at vi kan booke nok plasser til det :) 

Det er fullt mulig å bare være med på èn av tingene, eller å bare være med på det sosiale ved campingen. Rafting blir primært for de som ikke har vært med på dette tidligere. Her er alle velkommen, men de eldste barna vil bli prioritert.

Lørdag blir det felles lunsj når vi kommer tilbake,  hvor det blir rom for avslapping og lek. Det blir kanskje grilling senere på dagen også om været tillater det.

Søndag pakker vi før aktiviteten, og reiser hjem etter endt aktivitet. 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • Telt (vi har telt om dere ikke har. Gi beskjed om dette)
  • Liggeunderlag og sovepose 
  • Klær etter været. 
  • Ledere står for felles måltider fredag til søndag. Meld fra om det er noen allergier eller andre ting vi må ta hensyn til 
  • Mer informasjon kommer i mail ved tildelt plass.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: fra Kl 12 på Voss camping. Gi beskjed om dere kommer med toget slik at vi evt finner en løsning på å få dere bort. 

Foreslått deltakerpris: Kr 350,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Sigrid

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

5. aug - 7. aug 2022

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda 

Telefonnummer: 41070879 

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Voss camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 350

Start: 30. juli
15:02
Slutt: 3. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding