AVLYST! Bergensgruppen inviterer til kino på Lagunen, Bestefar er en alien, torsdag 17.september

På grunn av økningen av smitte i Bergen velger vi dessverre å avlyse arrangementene fremover  

Høsten har kommet, og det sure været er på plass. Da er det vel tid for å gå på kino igjen? 

Vi tenker å se en spennende film som heter "Bestefar er en alien". 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Filmen har en 9 års aldergrense, men kan sees av barn ned til 6 år

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 17.september kl.16.30 møtes vi på kinoen på Lagunen. For de som aldri har vært på kinoen på Lagunen kan glede seg til å sitte i skikkelige gode seter som man kan legge bakover og greier :P 

Etter kinoen tenker vi at vi skal spise litt mat sammen på Egon. Vær snill å gi beskjed om det er noen allergier/intolleranser vi må ta hensyn til.

Og så håper vi at dere fortsetter å være så fantastisk flinke til å gi beskjed dersom dere er syke, har vært i nærheten av syke eller har blitt frisk men usikker på om det er for tidlig å være med likevel. Sammen er vi sterke! Det vil likevel være flere muligheter til å være med på aktiviteter. :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.30 møtes vi på kinoen på Lagunen. Der vil leder stå synlig med rød sekk og/eller gul vest

Det er ganske lett å komme seg til Lagunen med bybanen for eksempel. Ellers går det også busser, og det er et stort parkeringshus for de som kommer med biler, så her er det ingen unnskyldning for å ikke komme :P

Denne aktiviteten er gratis :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 13. september. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

17. sep 2020

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda

Telefonnummer: 41070879

E- post : bergen@enestaaendefamilier.no

Sted

Lagunen kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 7. september
15:50
Slutt: 9. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding