Bergen

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Bergen!

Husk: Hold avstand - vask hendene - ta hensyn og ta vare på hverandre. Har dere symptomer, eller har oppholdt dere sammen med noen som har symptomer og/eller fått påvist smitte MÅ dere holde dere hjemme! Dette gjelder også om det kun er vanlig forkjølelse (følg FHI sine smittevernregler i henhold til karantene og isolasjon).

--------

Vi ønsker nye og gamle deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss.

I Bergen arrangerer vi aktiviteter først og fremst i helgene, men vi har også av og til tilbud på en hverdag. 

De foreløpige planene våre:

Vannkanten, , Juleverksted, kino, Ulriken, Fløyen, Flipzone, teater, julehelg på Kvamshaug, vintertur ++

Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. I tillegg til Bergengruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. 

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen på denne siden og krysse av for Bergen/Hordaland.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Flere hundre familier mottar nå invitasjoner fra Bergensgruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

Mange av oss i Enestående familier har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

I disse tider er vi nødt til å ta forbehold om at våre lokale aktiviteter kan bli avlyst av hensyn til sårbare menneskers liv og helse. Vi forholder oss til de anbefalinger som til enhver tid gis av Folkehelseinstituttet. Situasjonen kan variere noe fra sted til sted og fra dag til dag. Det betyr at ikke alle grupper vil håndtere situasjoner likt. Dersom en aktivitet blir avlyst vil du få epost om det, og det vil også bli lagt ut beskjed om eventuelle avlysninger i aktivitetsinformasjonen til hver enkelt aktivitet på vår hjemmeside.

Vi ber dere som skal være deltakere hos oss være ekstra nøye med håndhygiene og være varsomme med kroppskontakt. Vi holder fornuftig avstand til andre deltakere i den grad det er mulig, og påfører ikke andre familier bekymring for å bli smittet av noe. Ikke delta på aktiviteter dersom du mistenker at du eller dine kan være bærer av smittsomme sykdommer.

Så ønsker vi alle Enestående familier en frisk og solrik vår.

Lik gjerne Enestående familiers hovedside på Facebook. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter i flere av de ulike gruppene rundt om i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye ledere? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Hjertelig velkommen til å bli med oss!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Bergen

bergen@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Linda Skjellanger, tlf: 41070879

Diana Berg, tlf: 93284784

bergen@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Roland Sletteberg tlf: 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter