Bergen

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Bergen!

Vi ønsker nye og gamle deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til voksne som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever seg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Bergen arrangerer vi aktiviteter først og fremst i helgene, men vi har også av og til tilbud på en hverdag. 

De foreløpige planene våre:

Fangene på fortet, Gocart, skøyter i Bergenshallen, Vannkanten, kino, Ulriken, Fløyen, Flipzone, glassblåsing, teater, høyt og lavt, rafting på Voss, hyttetur på Kvamshaug, fisking, Escaperoom, museum, skattejakt på Statsraad Lehmkuhl, sommerleir, vintertur ++

Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. I tillegg til Bergengruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. 

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen på denne siden og krysse av for Bergen/Hordaland.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Flere hundre familier mottar nå invitasjoner fra Bergensgruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

Mange av oss i Enestående familier har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

Lik gjerne Enestående familiers hovedside på Facebook. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter i flere av de ulike gruppene rundt om i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye ledere? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Hjertelig velkommen til å bli med oss!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Bergen

bergen@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Linda Skjellanger, tlf: 41070879

Diana Berg, tlf: 93284784

Benedicte

bergen@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Roland Sletteberg tlf: 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter