Larvik

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Larvik!

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du foreldre i alle aldersgrupper og i mange ulike livssituasjoner. Vi møtes til hyggelige aktiviteter med barna våre gjennom hele året, og det skapes vennskap for livet for både store og små. Bli med du også, da vel :)

Vi planlegger litt fra gang til gang, så ofte ligger det ikke så mange aktiviteter om gangen ute i kalenderen. Registrerer du deg, vil du motta epost-invitasjon hver gang en aktivitet er ferdig planlagt og klar for påmelding. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende, og vi holder listene for oss selv. Flere hundre familier mottar nå slike invitasjoner fra Larviksgruppa. 

Det er absolutt lov å melde sin interesse på aktiviteter i andre byer også, så kryss gjerne av for invitasjoner fra andre aktuelle grupper i nærheten av der du bor.

Husk også å lik facebook siden vår! Her finner du mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Kanskje oppdager du at du kjenner noen av oss fra før?

Alle aktivitetene våre er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn!

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye ledere? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine og finne på mye moro sammen! 

Hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Larvik

larvik@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:
Lotte Elisabeth Salvesen tlf: 404 80 999

larvik@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier: Trude Sletteberg
tlf: 976 14 519
trude.sletteberg@iogt.no

Leder Frivilligsentralen i Larvik:
Tone M. Andersen
tlf: 975 80 620
tone.m.anderssen@larvik.kommune.no

Kommende aktiviteter