Vestmargruppa inviterer til forsmak på sommerferien - vi drar til Sjøstrand 2.-4. juni!

Vestmargruppa tjuvstarter sommerferien og drar en helg til vakre Sjøstrand like utenfor Kristiansand - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men familier som har vært med oss på dagsaktivitet(er)  i år stiller med fortrinn.

Aktiviteten passer for sosiale familier som liker aktiviteter i/ved sjøen, å være ute, og som ønsker å ha en hyggelig helg sammen med andre enestående familier :)  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 2. juni drar vi til Sjøstrand utenfor Kristiansand. Sjøstrand er sørlandsidyll. Tett på vannkanten i vakre omgivelser, god plass, og godt vedlikeholdt med mange bygninger.  Ta frokosten på brygga og hopp i sjøen!

Stedet tilhører IOGT's ungdomsorganisasjon Juvente, og er beliggende på Møvig, ca 8 km sørvest for Kristiansand sentrum.

'Sjøstrand' er ei perle og ligger særdeles vakkert til i strandkanten. Landstedet er på 13 mål og består av hovedhytte, tre småhytter, uthus med sanitæranlegg, nytt bryggeanlegg, svaberg, badestrand og ballslette. Hovedhytta har to store soverom med køyesenger i andre etasje. Kjøkken og stue nede er naturlige arealer å samles på til felles hygge. Småhyttene har to små soverom med køyesenger, oppholdsrom med sofa, kjøkkenkrok og kjøleskap

På denne turen prioriteres familier fra Telemark, og familier som ikke tidligere har vært med oss på mange overnattingsturer. Det er likevel en forutsetning at vi kjenner deg og barna dine litt fra før, og at dere som minimum har vært med på dagsaktiviteter med Vestmargruppa tidligere. 

Vær oppmerksom på at du og familien din trolig må dele rom/hytte med en annen familie. 

VIKTIG: Enestående familier holder på å fornye nettsidene sine. Det er derfor viktig at du skriver i beskjedfeltet at dere ønsker å bli med. Skriv "Navn, ønsker å bli med Vestmar til Sjøstrand 2-4.juni". Et eksempel: "Linda Simonsen og Theodor  ønsker å bli med Vestmar til Sjøstrand 2-4.juni" . Da får vi epost om beskjeden, i tilfelle ønskelisten forsvinner når nettsiden trer inn i ny drakt :) 

Alle tar med seg nok mat til seg og sine. Men på fredag og lørdag kveld står Enestående familier for fellesmiddag. Vi tar også med godteri/snacks til lørdag. Alle hjelper til med matlaging, rydding, holde orden og utvask siste dag - i felles dugnadsånd gjennom hele helgen!! Vi forventer at alle bidrar, både store og små. 

Ta med deg: 

  • Mer detaljert informasjon blir sendt til de som får plass på aktiviteten.

Lederne tar med: Middag fredag og lørdag, snacks til lørdag

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten. 

Oppmøte: Tidligst kl.17, seinest kl 20 på 'Sjøstrand' utenfor Kristiansand, Sumatraveien 6. 

Foreslått deltakerpris: Kr 80,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Dette blir gøy!

Vennlig hilsen Linda og Ronny

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Vestmar

Informasjon

Dato

2. juni - 4. juni 2023

Klokkeslett

17:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Linda, mob 45434296

Ronny mob 97184226

E- post vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80 pr. person

Start: 5. mars
18:00
Slutt: 12. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding