Vestmargruppa inviterer til familiejulebord 4. desember!

Vestmargruppa ønsker alle Enestående familier en riktig god førjulstid!

Vi drar til badeparken i Langesund for å koble av med et velfortjent familiejulebord og bade i førjulsstria - blir du også med?.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker å bade..

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. desember tar vi turen til Langesund for å koble av i en ellers ganske hektisk tid for mange!

Vi møtes kl 15.00 utenfor Badeparken. Her tar vi en liten hilserunde for å vite hvem vi er sammen med denne dagen:-) Vi bader og koser oss før vi skifter og skal spise. Vi har reservert plass på familiejulebordet kl 17.00, da må vi være klare. Julebordet inneholder varme og kalde retter og dessert.  Vi spiser og snakker og hygger oss sammen, og holder på så lenge vi selv ønsker denne dagen. Det viktigste er at vi skal ha det hyggelig sammen. Hvis det er noen som har lyst til å bade mer etter maten, er badeparken åpen frem til kl. 20.00. Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små.  

Ta med deg: Badetøy/håndkle, alt du og dine trenger til badingen og skiftetøy til julebordet. Det er frivillig å pynte seg til julebordet, men vi har på klær, ikke badetøy/håndkle/badekåpe, når vi spiser. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.00 utenfor hovedinngangen til badeparken. Aktivitetsleder har rød sekk og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Dette blir gøy!

Vennlig hilsen Linda

Frivillige aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Vestmar

Informasjon

Dato

4. des 2022

Klokkeslett

15:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Linda 

Telefonnummer 45434296

E- post vestmar@enestaaendefamilier.no 

Sted

Stathelleveien 35, 3970 Langesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40 pr. person

Start: 30. oktober
18:51
Slutt: 19. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding