Vestmar- og Skiensgruppa inviterer til teltferie i Mineralparken

Vestmar og Skiensgruppa legger teltferien til Mineralparken i Evja i år igjen. Blir du med du også?

Nye og "gamle" familier er like velkomne, men det er en fordel at vi kjenner deg fra en dagsaktivitet siden vi skal omgås over flere dager.

Aktiviteten passer for familier med barn som er glade i å campe, og som er opptatt av å bidra for godt og hyggelig fellesskap.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

I Mineralparken er det virkelig noe for enhver som liker å være i aktivitet, lære om steiner og mineraler, gå på utstilling, bade, løpe, leke og slappe av. Er dere en familie som liker å utfordre dere selv eller hverandre? Eller er du en god lagspiller? Da er Mineralparken perfekt for deg! Her er det både klatrepark, vannpark, boblefotball, utstilling, vannsklie, lazer-tag og mye, mye mer gøy! Se https://www.mineralparken.no/  for mer informasjon.

Torsdag 27. juli er ankomstdag. Info om oppmøtetidspunkt kommer. Ta evt kontakt med en av lederne hvis det blir forsinkelser. Camilla fra Skiensgruppa og Linda fra Vestmargruppa er ledere på denne ferieturen. Vi møter dere på campingen. 

Vi tar en hilserunde på campingen når alle har kommet vel frem.

Det er fri inngang til parken når dere har fått billett av lederne.

Vi har bestilt pizzabord en av dagene.

Evje og Hornnes er kjent for sine mange gruver hvor man har utvunnet mange typer mineraler. En av dagene kan det hende vi drar til en av gruvene og leter etter mineraler.

Merk at det koster penger å dusje.

Mat og drikke medbringes selv. Vi får ferske rundstykker hver morgen kl 8.30. Det kan være lurt å ha med noe brød selv, da vi erfarte i fjor at det var litt få rundstykker for enkelte. 

Avreise søndag 30. juli: Vi pakker tingene våre og lager nistepakker etter frokost. 

Ta med deg: 

  • Det du trenger for å ha det bekvemt på camping; telt, underlag, sovepose etc
  • Pålegg. Vi får nystekte rundstykker hver morgen. Disse må hentes 8.30 i resepsjonen. 
  • Ønsket drikke til deg og dine.
  • Kjølebag. Det er et lite kjøleskap på campingen, men man kan ikke garantere at det er plass der.
  • Grillmat til to dager.

Mobiltelefon, nettbrett etc brukes ikke når vi er samlet - da har vi fokus på å være sammen, bli kjent og ha det hyggelig :)

******* Familier som får plass på aktiviteten vil få mer detaljert informasjon i egen sms/epost.*******

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Fra kl. 12 - 16 ved Mineralparken. Ta kontakt med lederne hvis det blir forsinkelser.

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Camilla

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Vestmar  og Skien

Informasjon

Dato

27. juli - 30. juli 2023

Klokkeslett

16:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda/Vestmar mob: 45434296

Camilla/ Skien

E- post: vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Setesdalsvegen 19, 4737 Hornnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300pr familie

Start: 20. mai
8:00
Slutt: 16. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding