Vestmar-gruppen inviterer til grilling og GoKart-kjøring

GoKart

Vestmargruppa gjentar tidligere suksess  - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne til å bli med oss på fart og morro:)

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å kjøre gocart selv.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 20.Juli drar vi til Kragerø Action Park www.krap.no , som har vært særdeles imøtekommende og positive til å få oss på besøk!

Vi skal hygge oss sammen, grille, bli kjent og konkurrere(?), le og ha det gøy!

Vi holder på til ca kl 18.30/19:00. :) 

Etter å ha hilst på hverandre, går vi til sitteområdet, tenner opp grillen og ordner vår egen mat. Det enkle er ofte det beste, ta med det dere liker best av grillmat og drikke! Etter å ha spist og blitt bedre kjent, kan vi titte litt rundt i parken, leke og hygge  oss, før vi skal kjøre.

I Kragerø Action Park har de ulike kjøretøy. På grunn av motorstørrelse og fysiske krav, som høyde hos føreren, er det aldersgrenser for hvilke gocarter man kan kjøre;

* Seniorcart, opptil 50km/t - fra fylte 16 år.

* Juniorcart, opptil 25 km/t - fra fylte 8 år (kan også kjøres av voksne)

* Mini-crosscart - for de minste (fra ca 3-4 til 8 år). MERK at det kan hende mini-crosscart ikke vil være tilgjengelig når vi besøker Actionparken. Det vil da kun være ikke-motoriserte leker å leke med for de minste, som trå-traktor, leke-motorsykler. Evt dobbelcart, om barnet er høyt nok.

*Dobbelcart - en voksen kan ha med seg barn som er fra 110cm og høyere.

          Skriv i beskjedfeltet hvis du allerede nå vet hvilke kjøretøy du og dine vil bruke.

Vi leier banen i en time. Siden vi blir en god gjeng, kommer vi til å dele kjøretiden i to, slik at det blir ca 30 min kjøring på hver av oss.

Ta med deg: 

  • Det du trenger av mat og drikke
  • Klær etter vær

Mobiltelefoner etc bruker vi ikke, med mindre vi skal ta bilde av egne barn/foreldre.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16.45 på Kragerø actionparks parkeringsplass. Aktivitetsleder har rød sekk og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

 

Dette blir gøy!

Vennlig hilsen Ronny

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Vestmar

Informasjon

Dato

20. juli 2023

Klokkeslett

16:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Ronny Klausen

Telefonnummer 97184226

E- post vestmar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 31. mai
21:30
Slutt: 12. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding