Skiensgruppa inviterer til påske på Sjøstrand

Skiensgruppa gjentar en suksess

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å være ute og finne påskestemning ved sjøen. 
Deltagere må være forberedt på å sove på sovesal i hovedhytta.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Påsken ved sjøen?

Skjærtorsdag 6.4 reiser vi til Sjøstrand/utenfor Kristiansand og tilbringer påsken ved sjøen.

Alt av info blir sendt til dem som får plass på aktiviteten. 

Før overnatting med oss må du ha vært med på en dagsaktivitet slik at vi kjenner hverandre litt før avreise. Slik at både barn og voksne for et best mulig opplevelse :-) Vi vil prioritere deltagere fra Telemark. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Sjøstrand leirsted, utenfor Kristiansand. Sumatraveien 6. Les gjerne mer om stedet her: https://juvente.no/hytter-og-eiendommer/sjostrand/ 

Ta med: alt til frokost, lunsj og kveldsmat. Drikke for hele oppholdet. Sengetøy. Klær for å være mye ute i aktivitet, gode sko. Redningsvest kan være kjekt, da hele området er ved sjøen. Gjerne krabbesnøre, fiskestang, kort-/brettspill. 

Nettbrett og mobil lar vi være på soverommet. Vi skal være sammen og lage gode opplevelser/minner.

Leder tar med: Middag til alle dagene og påskeegg til alle (både små og store) Kjeks/kake og kos til påskedagene.

Overnatting: 2 sovesaler i hovedhytta der er det køyesenger og madrasser. 3 hytter med 2 soverom i hver hytte. I hyttene er det 4 soveplasser i køyesenger. 

Eget bygg med toalett og dusj. En dusj og toalett for gutter og en dusj og toalett for jenter.

Aktiviteter i løpet av påsken: påskeegg jakt/quis/rebus, fiske krabber, melkespannholding + div konkurranser der alle må delta. Aktivitetene blir lagt opp på nivå slik at alle skal delta. Kortspill, brettspill. Fiske krabber/fisk. Gå turer. Her formiddag kl 10.00 møtes alle for aktivitet. 

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Maks 300 per familie. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Kjersti 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

6. april - 10. april 2023

Klokkeslett

14:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti 

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no 

Sted

Sumatraveien 6

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. februar
10:00
Slutt: 19. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding