Skiensgruppa inviterer til overnattting Langgrunn Horten

Skiensgruppa med Romerikegruppa inviterer til overnattingstur i Horten.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men du må ha vært med på en dagsaktivitet før du kan være med oss på overnattingstur.

Aktiviteten passer best for familier med barn i skolealder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 8 august til onsdag 10 august skal vi overnatte i hytte/telt på Langgrunn i Horten. Bemerk at her er det ingen garanti for rom inne, det blir deling av noen rom og noen må sove i telt. 9 august skal vi besøke Midgard vikingsenter i Horten. Det går kollektivt nært til stedet, og det er heller ikke lange biten å gå til Midgard hvis du ikke har bil. Ekstrakt hva som skjer, kommer i egen mail til påmeldte familier. Man kan ikke kjøre helt bort til hytta.

For å se bilder av plassen søker du etter Langgrunn( www.oslofjorden.org )

Ta med deg: 

  • Kommer egen mail til påmeldte.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16 på Langgrunn.

Foreslått deltakerpris: Kr 200 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Kjersti og Alma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

8. aug - 10. aug 2022

Klokkeslett

16:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Langgrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. mai
16:00
Slutt: 15. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding