Skiensgruppa inviterer til forestillingen "Barnas jul med Erik og Kalle" og middag!

Skiensgruppa drar til Ibsenhuset og ser forestillingen «Barnas jul med Erik og Kalle». Her blir det et show med tryllerier og buktaling som passer for hele familien. Vi spiser middag sammen før forestillingen!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 22. desember ser vi forestillingen «Barnas jul med Erik og Kalle» på Ibsenhuset. I forkant av forestillingen spiser vi pizza- og tacobuffet på Bryggeriet pizza.

Ta med: Deg og dine. Snacks dersom dere ønsker å ha det under forestillingen.

Kiosk: Vi ber alle om å unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltagerne. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.30 utenfor Bryggeriet pizza i Skien. Her hilser vi på hverandre og går inn og spiser før vi går bort til Ibsenhuset sammen. Forestillingen starter kl 18 og varer ca 75 minutter uten pause.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt gjerne beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobilen).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er til for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med er å bli kjent med andre voksne som også er alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig for alle:)

Vennlig hilsen

Camilla

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

22. des 2022

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90894106

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Oscars gate 2b, skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 18. november
18:28
Slutt: 25. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding