Kort frist! Vestmargruppa drar på pizzabuffet og teater i Risør!

Vestmargruppa tar turen til Risør - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er fra 5 år og oppover, men ikke uegnet for yngre.

Nye familier vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 12. oktober drar vi til Risør. Der skal vi først ha pizzabuffet og bli bedre kjent på Brygga restaurant i en times tid. Salatbord og liten brus er inkludert. Deretter går vi til Risørhuset for å se riksteaterets oppsetning  "Detektivbyrå nr.2 - Operasjon teater". Du kan lese litt mer om oppsetningen her: https://www.risorhuset.no/riksteatret-barneforestilling-j7p4sg/ 

 

Ta med deg: 

  • Snacks/drikke til forestillingen (om du ønsker)
  • Varm jakke. Er det fint vær, sitter vi ute og spiser pizza.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 15.45 på Risørhusets parkeringsplass. Aktivitetsleder har rød sekk eller handlenett og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde, før vi går til Brygga restaurant, ikke langt unna

MERK at det kan være opptatt på parkeringsplassen ved Risørhuset. Det kan være parkeringsavgifter på kommunale parkeringsplasser. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Dette blir gøy!

Vennlig hilsen Linda

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Vestmar

Informasjon

Dato

12. okt 2022

Klokkeslett

15:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda 

Telefonnummer: 45434296

E- post: vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Krags gate 48a

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 per pers.

Start: 5. oktober
16:00
Slutt: 8. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding