Tønsberggruppen inviterer til Østre Bolærne 20.-23. juli

Tønsberggruppen inviterer til sommerferie på Østre Bolærne Østre Bolærne 20.-23. juli. Her blir det mulighet for bading, SUP, kano, frisbeegolf, krabbefiske og fiske m/stang. Vi prioriterer familier med barn 0-17 år fra Tønsberg og Færder, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere.   
Bolærne-øyene er en del av Færder nasjonalpark og ligger fantastisk til i havgapet, rett utenfor der vi er så heldige å bo til vanlig :) Nå får vi muligheten til å utforske og nyte fantastiske feriedager med andre enestående familier.
Dette blir en helt super ferie :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 20. juli møtes vi på Husvik Brygge kl. 10 for å ta rutebåten ut til Østre Bolærne. Her kan en stå gratis parkert med biler, evt. sjekk VKT for rutetider med bussen (se linje 111 til Husvik). 

Vel fremme på Østre Bolærne er det ca. 700 meter å gå til der vi skal bo, på befalsforlegningen. Det er lurt å pakke ting i sekker og at små som store bærer hver sin sekk så alle hjelper til.

Alle familier vil få eget rom med dusj og toalett, men vær klar over at rommene først er tilgjengelig på ettermiddagen på ankomstdagen. 

Båten tur/retur, 3 overnattinger, samt alle måltider etter innsjekk er inkludert. De som får plass får tilsendt meny og pakkeliste.

Det blir sikkert også en fellestur til kiosken ved brygga for å kjøpe is en dag (og vi oppfordrer ellers til at alle lar være å oppsøke denne). 

Vi tar båten i retur søndag kl. 12. Beregnet ankomst på Husvik brygge ca. kl. 12:30. 

Ta med dere (pakkelisten vil justeres frem mot avreise): 

  • vannflasker
  • mat til ankomstdagen, som holder frem til middag på leirskolen
  • Annen mat, snacks, godteri etc. som deres familie ønsker/trenger disse dagene (det er tilgjengelig kjøleskap for oss)
  • termos, matbokser etc.
  • Sengetøy (dyner og puter finnes, så det er altså laken, dynetrekk og putevar som må medbringes)
  • Håndklær, gjerne ekstra til bading
  • Badetøy, klær til alle dager - sjekk værmeldingen før avreise og husk at det kan blåse friskt ute i havgapet ;) 
  • Familiens favoritt brettspill, leker o.l. (husk at en må bære alt selv)
  • krabbefiskesnøre, krabbebøtte, fiskestang, bøtte, spade, flytevest o.l. (det er obligatorisk med flytevest ved bruk av Sup, kano etc.)

Lederne tar med: div. spill og leker, supbrett, noe godteri/snacks til felles glede etc.

Kiosk: Vi ber alle unngå kiosken på området så lenge vi er der, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 10 på parkeringen ved Husvik brygge, der Flybåten vil frakte oss til Østre Bolærne. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Vi håper å rekke en hilserunde når alle har kommet, evt. tar vi den ombord på båten/eller vel i havn på Østre Bolærne. 

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr person, max 750 pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss masse!

Vennlig hilsen Karina og Karianne 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Tønsberg og Færder

Informasjon

Dato

20. juli - 23. juli 2023

Klokkeslett

10:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karina og Karianne

Tlf.nr. 92241748

E- post: tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Jarlsøveien 42

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 23. april
21:00
Slutt: 31. mai
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding