Tønsberggruppen inviterer til hyttetur på Gaustablikk i vinterferien (uke 8)

Tønsberggruppen har leid to hytter på Gaustablikk og vi gleder oss til en herlig vinterferietur sammen med dere :)
Familier fra Tønsberg og som vi kjenner litt fra tidligere gjennom dagsaktiviteter vil bli prioritert. Anbefalt 8 år og eldre. 

Vi sjekker inn på hyttene torsdag 23. fra kl. 16:30, utsjekk søndag 26. kl. 11. 
Gi beskjed i kommentarfeltet om evt. matallergier og antall som ønsker dagskort til alpinbakkene fredag 24. februar :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 23. februar sjekker vi inn på hyttene vi har leid på Gaustablikk. Familiene fordeles på de to nabohyttene og på hvert sitt soverom.
Alpinbakkene og langrennsløypene ligger klare rett utenfor døren så her er det bare å pakke bilen og glede seg til uforglemmelige dager på snørikt vinterfjell :)
Fredag satser vi på at alle vil prøve de flotte alpinbakkene, dette dekkes av Enestående familier. Resten av helgen er til fri disposisjon, dvs. at hver familie bestemmer seg for om de vil teste langrennsløypene, ake , kose seg på hytta (evt. selv bekoste dagskort til alpinbakkene). 

Se gjerne https://www.gausta.com/gausta-skisenter/

Her finnes 13 heiser, 36 bakker, barneområder, terrengpark og kilometer på kilometer med flotte langrennsløyper :)

Alle som skal være med må selv komme seg til/fra Gausta på egenhånd og alle må ha med alpin-/langrennsutstyr, akebrett etc. til seg og sine. Sjekk gjerne med BUA Tønsberg eller BUA Færder for å få lånt utstyr gratis. (Det er som regel svært kostbart å leie på selve skisenteret.)

Ta med deg: 

  • mat og drikke til gjennom helgen (Enestående familier kjøper inn til middag fredag og lørdag). 
  • sengetøy (kun trekk, dyner og puter er det her), håndklær
  • varme klær, skift og uteklær
  • ski-/akeutstyr
  • sekk til matpakke og termos
  • kaffe, te, kakao etc. 
  • familiens favorittbrettspill el.l. 
  • godteri/snacks

Det forventes at alle bidrar i god dugnadsånd gjennom helgen :)

Lederne tar med: middag til alle fredag og lørdag, snacks/godteri til disse to dagene. (ingen drikke el.l.). Div. brettspill, kort/Uno etc.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Fra kl. 16:30 torsdag 23. februar på hyttene, adressen sendes ut til de som får plass på turen :) Vi ber om at alle er på plass senest kl. 19:00. Vi tar en felles samling i den ene hytta når alle er kommet :)

Foreslått deltakerpris: Kr 250,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karina og Karianne

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

23. feb - 26. feb 2023

Klokkeslett

16:30 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karianne

Tlf. 92241748

E- post: tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Løkjestaulkilsvegen 16 / 18 A

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250

Start: 19. januar
10:30
Slutt: 3. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding