Tønsberggruppen inviterer til en hyggelig dag i Foldvik familiepark 11. juni

Tønsberggruppen inviterer til en opplevelsesrik dag i idylliske omgivelser i Foldvik familiepark. 

Her skal vi leke, hilse på dyrene, grille og ha det hyggelig :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover og vi vil prioritere familier fra Tønsberg og Færder denne dagen - og gjerne familier som ikke har vært i Foldvik tidligere. (skriv gjerne i kommentarfeltet om dere ikke har vært der før).                             
OBS - trenger dere å sitte på med noen eller har plass i bilen til flere, vennligst skriv i beskjedfeltet ved påmelding :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11. juni inviterer Tønsberggruppen til en gøyal dag i Foldvik familiepark. Vi møtes kl. 10:30 utenfor inngangen, lederne har på rødt skilt merket Enestående familier. Etter en hilserunde går vi samlet inn og finner vår "base" for dagen. Vi spiser felles lunsj og lederne kjøper med grillmat til alle.  

Vi holder på til ca. kl. 16, men familiene kan velge å være i parken frem til den stenger kl. 18.

Ta med dere: 

  • vannflasker / drikke til deg og dine til hele dagen (vann kan også fylles i springen rundt om i parken :) )
  • termos med kaffe/te
  • klær etter vær, sitteunderlag (det er mange benker i parken)
  • solkrem, badetøy, håndkle 

Lederne tar med: grillmat og tilbehør til alle. Skriv evt. allergier i beskjedfeltet ved påmelding.  

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 10:30 ved inngangen til parken. Aktivitetslederne har noe rødt på/rødt skilt og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karina og Karianne

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

11. juni 2023

Klokkeslett

10:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karina og Karianne

Telefonnummer: 92241748

E- post: tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Foldvikveien 53

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 27. mai
12:30
Slutt: 2. juni
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding