Tønsberggruppen inviterer til Drammensbadet 5. april

Tønsberggruppen inviterer til en aktiv og hyggelig ettermiddag på Drammensbadet onsdag i påskeuken. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Familier fra Tønsberg/Færder vil bli prioritert.

Aktiviteten passer for badegladefamilier med barn i alle aldre som trives i det våte element. Det forventes at alle voksne også bader.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 5. april kl. 16:30 møtes vi utenfor inngangen til Drammensbadet. Skriv i kommentarfeltet om du ønsker å sitte på med noen, evt. om du har plass til noen ekstra i bilen din (vi forventer at familiene i så fall deler på kostnadene i forbindelse med kjøring, parkering etc.).
Vi tar en hilserunde når alle er kommet og så skal vi kose oss utover ettermiddagen i bassengene og i skliene.
 Vi tar en felles pause der det vil bli servert pizza og noe å drikke på til alle, si i fra i kommentarfeltet om evt. matintoleranser el.l.
Aktiviteten avsluttes ca. kl. 19, men om ønskelig kan familiene selv velge å være igjen til Drammensbadet stenger kl. 20:00.

Ta med dere: 

  • vannflasker
  • badetøy, dykkebriller (om dere ønsker) etc.
  • armringer el.l. til barn som ikke kan svømme/som øver
  • håndkle, shampo, dusjsåpe, skifteklær etc.
  • godt humør

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten, voksne må også bade på denne aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 16:30 utenfor inngangen til Drammensbadet. Det er mulig å ta tog til Drammen, evt. er det parkering noen minutter unna (betaling må påregnes). 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karina og Karianne

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

5. april 2023

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karina og Karianne

Telefonnummer: 92241748

E- post: tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Danvikveien 40, 3045 Drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 4. mars
11:00
Slutt: 19. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding