Tønsberggruppa inviterer til Ronja Røverdatter lørdag 25. mars

Tønsberggruppa inviterer til teater, Ronja Røverdatter, i moderne versjon. Teateret er i Oslo, alle må komme seg til/fra selv, men samkjøring er mulig. Skriv i kommentarfeltet om dere ønsker å sitte på med noen/har plass til ekstra passasjerer. (en må avtale seg i mellom fordeling av kostnad til kjøring og evt. parkering). Mulighet for å parkere utenfor sentrum og ta t-banen/buss inn. Send evt. mail til lederne / ring ved spørsmål omkring dette. 

Aktiviteten passer for familier med barn 8 år og eldre, nye og 'gamle' familier er like velkomne. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 25.mars er det mulighet for familiene å kose seg i Oslo. Ta toget eller bilen tidlig inn, se på Slottet, folkelivet i byen etc. og så inviterer vi til felles lunsj og deretter til teaterforestilling. Dette blir en hyggelig dag der vi blir bedre kjent :) 
Oppmøte ved Jaipur Indian Restaurant kl. 12:20 - Karl Johans gate 18C

På Jaipur Indian restaurant vil det serveres lunsjbuffet, dvs. et utvalg av ulike indiske curryretter slik som vegetar, kylling, lam og fisk. Det serveres også ris, salat og nanbrød. (denne dagen kan vi dessverre ikke ta spesielle hensyn til dietter/matallergier el.l.).

Når alle har spist ferdig går vi samlet til Det Norske Teateret (adr. Kristian IVs gate 8), ca. 500 meter å gå. Teateret begynner klokken 14.30, vi er ute i god tid slik at alle henger fra seg ytterklær i garderoben (gratis). 

Astrid Lindgrens barneklassiker Ronja Røverdatter er et frodig eventyr om hvordan det er å være barn i en kaotisk tid, om å kjempe for det en mener er rett, og om livsmot, vennskap og vilje til å forandre verden. Nå er det mulig å se klassikeren i moderne form. Les gjerne mer om forestillingen her: https://www.detnorsketeatret.no/framsyningar/ronja-rovardotter?gclid=CjwKCAiAu5agBhBzEiwAdiR5tPxeY_3_n6DjJTEBLASq_5J-Uwi9wy_RJ8xn1QP72ReDqtJp7G8sIBoCYkYQAvD_BwE

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes klokken 12.20 på utsiden av Jaipur Indian restaurant, Karl Johans gate 18c. Aktivitetslederne er lette og få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Nærmeste t-bane er Stortinget.

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Prisen er satt lavt pga. kostnadene forbundet med å komme seg til/fra Oslo.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karina og Karianne

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

25. mars 2023

Klokkeslett

12:20 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Karina og Karianne

Telefonnummer 41330072 og 92241748

E- post tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Karl Johansgate 18c, 0159 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25 kroner

Start: 21. februar
11:00
Slutt: 10. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding