Tønsberggruppa inviterer til Metro lekeland 2. april

Tønsberggruppa inviterer til lek og moro på Metro Lekeland i Sandefjord 2.april

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn under 13. år og vi vil prioritere familier fra Tønsberg og Færder. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 2.april drar vi til Metro Lekeland i Sandefjord. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og ha en lekende start på påsken. Etter at barna har lekt fra seg en stund går vi inn i eget rom og spiser et lite måltid sammen, og der har vi også en base der det blir anledning for gode samtaler oss voksne i mellom.

Gi beskjed i kommentarfelt om det ønskes samkjøring.

Vi holder på til ca. kl. 19.

Ta med deg: 

  • vannflasker, man blir tørst av å løpe og leke.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 15:20 ved togstasjonen i Tønsberg. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk i privatbilene våre. 
Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøtestedet? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på er med og deler på drivstoff- og bompengeutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne og Karina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Tønsberg

Informasjon

Dato

2. april 2023

Klokkeslett

15:20 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Karina

Telefonnummer 41330072

E- post tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Hinderveien 8, 3223 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 10. mars
14:30
Slutt: 24. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding