Tønsberggruppa inviterer til Gokart og grilling 9. juni

Tønsberggruppa inviterer til en fartsfylt ettermiddag med gokart og grilling!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og oppover. (10år er absolutt minstealder)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 9. Juni drar vi til gokart banen på Håsken i Andebu. Vi møtes på parkeringsplassen kl 17, der tar vi en liten hilserunde før vi gjør oss klare for noen fartsfylte heat på banen. Etter vi har kjørt fra oss fyrer vi grillen og koser oss med pølser på tampen av dagen.

Yngre søsken må gjerne bli med for å se på, men kan dessverre ikke kjøre da det er en absolutt minste aldersgrense på 10 år. 

Vi holder på til ca kl 20

Ta med deg: 

  • vannflasker/drikke
  • termos med kaffe/te
  • varme klær

Lederne tar med: Pølser og tilbehør til alle. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 på parkeringsplassen til gokartbanen på Håsken i Andebu. Lederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi starter.

Til dere som har plass i bilen eller til de som trenger skyss opp til Andebu skriv i kommentarfeltet ved påmelding. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne og Karina

Frivillige aktivitetsledere i Tønsberg

Informasjon

Dato

9. juni 2023

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Karina

Telefonnummer 41330072

E- post tonsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Håskenveien, 3158 andebu

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 5. mai
9:00
Slutt: 24. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding