Vestmargruppa spiser pizza og går på kino i Kragerø 25. november!

Vestmargruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 25. november drar vi på El Paso og spiser pizza. Vi har bedt om å få vann til maten. På El Paso har vi tid til å spise, snakke sammen og bli kjent med andre hyggelige mammaer og pappaer, før vi går til kinoen i Kragerø sentrum og ser filmen "En annerledes verden". 

Kinoen holder på til kl.19.00

Ta med deg: 

  • Drikke til å ha på kinoen, hvis du ønsker å ha det.

Lederne tar med: Godtepose til alle til kinoen!!

HUSK å gi beskjed i kommentarfeltet hvis det er spesielle hensyn vi må ta vedr. maten. Husk også å gi beskjed hvis det er noe godteri du eller ditt barn IKKE liker. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 15:15 ved trappa til rådhuset (Rådhusgata 5) som ligger like ved El Paso. Aktivitetsleder har rødt handlenett og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Dette blir veldig hyggelig!

Vennlig hilsen Linda 

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier i Vestmar

Informasjon

Dato

25. nov 2022

Klokkeslett

15:15 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Linda

Telefonnummer 45434296

E- post vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

P. A. Heuchs Gate 35, 3770 Kragerø

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr person

Start: 28. oktober
22:40
Slutt: 14. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding