Vestmar- og Skiensgruppa inviterer til helgetur på Gautefall!

Vi inviterer til skihelg på Gautefall! Her blir det muligheter for å både stå og gå på ski/brett og bli kjent med andre familier! 

Aktiviteten passer for familier som står og/eller går på ski eller kjører snøbrett. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 24. mars møtes vi på Gautefall! Vi har leid to leiligheter, med tre soverom i hver, rett ved skisenteret. Dere kan komme fra kl.16 og senest innen kl. 19. Vi lager felles middag og koser oss sammen utover kvelden. Lørdagen satser vi på at alle vil teste de flotte alpinbakkene, heiskort dekkes av Enestående familier. På kvelden blir det felles middag og lørdagskos. Søndag går vi på ski eller aker etter eget ønske, det blir ikke mulighet for heiskort til slalåmbakken denne dagen. Middager arrangeres felles, men ingen middag på avreisedagen. Hver familie må ha med egen mat til øvrige måltider samt drikke til alle måltider. Reise til og fra Gautefall ordnes av den enkelte familie. Vi holder på til omtrent klokka 15 på søndagen. Det forventes at alle familiene, små og store, bidrar i god dugnadsånd gjennom helgen (voksne hjelper til å lage mat f.eks.).

Familiene får hvert sitt rom, eller deler om det er i orden. I hver leilighet er det felles oppholdsrom, kjøkken og bad som man deler med de andre familiene.

Minner om at aktiviteter med Enestående familier er mobil-/nettbrettfrie :)

De som får plass på turen vil få mer info når det nærmer seg avreise.

Ta med deg:  

  • slalåm/alpinutstyr/snøbrett + hjelm. Dersom du ikke har eget utstyr anbefaler vi at du prøve å låne av kjente eller på utstyrssentralen i den kommunen du bor i (det er gratis). Akebrett hvis ønskelig.
  • varme klær, skift og uteklær (inkl. hansker, luer, gode turklær og ullklær/stillongs m.m.)
  • mat til alle måltider (unntatt middag fredag og lørdag)
  • drikke til alle måltider
  • sengetøy, håndkle
  • kjekt å ha: termos, matbokser, tursekk, vannflaske, sitteunderlag
  • kaffe/te, kakao etc.
  • brettspill, kortstokk el.

Enestående familier har med: middag til alle dagene (ikke avreisedag), godt/snacks til kveldene. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Fra kl.16.00 på fredagen. Vi ber om at alle er på plass senest kl. 19.00. Adresse til hytta sendes de som får plass på aktiviteten. Vi tar en felles samling i den ene leiligheten når alle er kommet.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Maks 300 per familie. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Skriv også her om eventuelle matallergier, hvem som skal ha heiskort til lørdagen og om du kan dele rom, evt. med hvem. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. På denne aktiviteten har vi svært begrenset antall plasser. Vi prioriterer dem som vi kjenner litt fra tidligere gjennom dagsaktiviteter. Plassene fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er til for foreldre som bor alene med / ofte er alene med barna sine. På alle aktiviteter er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig for alle :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Camilla

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Vestmar og Skien

Informasjon

Dato

24. mars - 26. mars 2023

Klokkeslett

16:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90894106

skien@enestaaendefamilier.no

Linda Simonsen

45434296

vestmar@enestaaendefamilier.no

Sted

Gautefallveien 1155, 3750 Drangedal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 5. februar
16:00
Slutt: 5. mars
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding