Skiensgruppa: tur til eventyrfabrikken søndag 17.12 kl 13

Skiensgruppa  tar turen til eventyrfabrikken for noen timer med lek og moro. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17.desember tar vi en tur til eventyrfabrikken. Her skal vi leke og ha det gøy i noen timer. Påmelding stenger fredag 15 kl 15. Dette tilbudet er denne gang forbeholdt familier bosatt i Telemark.

Oppmøteplass: Vi møtes utenfor ved den store elefanten kl 12.50 og går samla innfor å registrerer oss kl 13.

I eventyrfabrikken er det ikke tillatt med medbragt mat/drikke. Kiosken kan være en stor fristelse for mange men vi ber dere begrense bruken her da ikke alle familier nødvendigvis har like god økonomi. Kl 14 samles vi i disco-rommet hvor får alle hver sin barnemeny (også dere voksne). Husk å skrive ved påmelding om dere vil ha burger, cheeseburger, nuggets eller pølser da eventyrfabrikken må vite matbestillinga innen fredag kveld. Alle menyer er med chips og drikke (velges når vi skal spise).

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på tlf 95211243 (mellom 17-22)  om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen dagens leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

17. des 2017

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine

Tlf 95211243

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Tømmerkaia 11

Antall plasser: 25 Gjenværende: 2

Pris: 30

Start: 9. desember
12:00
Slutt: 15. desember
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding